Groot assortiment ambachtelijk ijs uit eigen keuken in Doetinchem

Contact

Bij IJssalon Friûl en Friûl Lido in Doetinchem vindt u een breed assortiment aan heerlijk ijs naar Italiaans familierecept. Kom langs in een van onze twee gezellige salons voor een ijsje, een kopje heerlijke koffie of nog veel meer. Houd onze Twitter in de gaten voor de openingstijden in voorjaar 2020.

Neem contact op

Breed assortiment ijs, van aardbei tot stracciatella

Wij vinden het interessant om smaken te ontwikkelen die niet alleen de smaakpapillen verrassen, maar ook visueel aantrekkelijk zijn. Wij maken altijd een aantal standaard smaken die we iedere dag hebben. Dit zijn: Yoghurt, Yoghurt met Bosvruchten, een natuurlijk gekleurd blauw Smurfenijs, Bosbes, Framboos, Mango, Meloen, Aardbei, Banaan, Citroen, Vanille, Malaga, Biscottini (koekjes-ijs), Stracciatella, Chocolade, Witte chocolade, Mokka, Hazelnoot, Pistache en Menta (ijs met After-Eight-smaak).

Daarnaast maken we ook een aantal smaken die dagelijks wisselen. Die noemen we dan ook onze wisselsmaken. Deze vermelden we dagelijks op onze Twitter-feed en Facebook-pagina's (onderaan de pagina vindt u de links van onze socials). Ook onze tiramisu maken wij zelf, volgens een eigen familierecept. In de moderne ijskaart van onze hoofdlocatie staan meer dan zestig heerlijke ijscoupes, koffie en gebak. 


Het assortiment van Friûl Lido

Het assortiment van onze tweede locatie, Friûl Lido, is een stuk kleiner met 'slechts' elf heerlijke smaken ijs. Daarnaast kun je bij Friûl Lido ook genieten van een lekkere ijskoffie of een verfrissende granita met echt fruit. Ook deze maken we natuurlijk zelf. Goed op elkaar afgestemde smaken voor een unieke smaakervaring. Kom gerust een keer langs en proef het zelf. Of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Neem contact op

De creatieve ijssalon in Doetinchem

IJssalon Friûl hecht grote waarde aan creativiteit. Vandaar dat u bij ons terecht kunt voor een heerlijke hoorn of beker met ijs. Maar onze creativiteit ziet u vooral terug in onze prachtige ijscoupes met vers fruit, noten of een andere afwerking uit onze ijskaart. Wij zien het als een uitdaging om bijzondere ijssmaken, ijscoupes, koffiespecials, chocoladespecials en ijscocktails te maken die net een beetje anders zijn. Kom het proberen bij onze ijssalon in Doetinchem!

De echte ijsliefhebber is bij ons aan het juiste adres. In onze gezellige ijssalon bent u dan ook altijd welkom. Pak een tafeltje, bestel een ijsje en geniet van een Italiaans moment op een loungebank op ons terras. Wilt u toch liever thuis genieten van ons ijs? Geen probleem. We kunnen bijna alles voor u inpakken om mee te nemen: van hoorn tot beker en van meeneem-coupe tot een grotere thermoverpakking van 1 liter (met die laatste verpakking kunt u ook wat langer onderweg zijn). 

Prachtige ijscoupes met bijzondere smaken

Bekijk hier een aantal voorbeelden van de prachtige ijscoupes en -specials waar wij bij IJssalon Friûl en Friûl Lido zo trots op zijn.

IJssalon Friûl
 Adelaarstraat 9 A
7001 AR  Doetinchem

KvK: 09052264

Privacyverklaring

Friûl Lido

 Handelskade 2
7005 AL Doetinchem

 06 - 21 35 55 76

Openingstijden

Geopend van februari/maart tot oktober 7 dagen per week.

maandag van 12:00 tot 22:00 uur.

Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 22:00 uur.
Zondag van 13:00 tot 22:00 uur.


Hou de Twitter feeds van Friûl en Friûl Lido in de gaten voor de laatste openingstijden!

IJssalon Friûl

Friûl Lido