Het assortiment van IJssalon Friûl in Doetinchem

U kunt bij onze ijssalon in Doetinchem terecht voor zoveel meer dan alleen maar aardbeienijs of vanille-ijs. 

Wij vinden het interessant om smaken te ontwikkelen die niet allen de smaakpapillen verrassen, maar ook visueel aantrekkelijk zijn. Wij maken altijd een aantal standaard smaken die we iedere dag hebben, Dit zijn: Yoghurt, Yoghurt met Bosvruchten, een natuurlijk gekleurd blauw smurfen ijsje, Bosbes, Framboos, Mango, Meloen, Aardbei, Banaan, Citroen, Vanille, Malaga, Biscotinni (koekjes ijs), Stracciatella, Chocolade, Wittechocolade, Mokka, Hazelnoot, Pistache en Menta (ijs met AfterEight smaak)  Daarnaast maken we ook een aantal smaken die dagelijks wisselen die noemen we dan ook onze wisselsmaken.

Deze vermelden we dan ook dagelijks op onze Twitter en Facebook-pagina's (de link voor deze pagina's vindt u beneden aan deze pagina)

Op deze website vindt u ook de twitterfeed waar ook de wisselsmaken vermeld worden.

Ook onze tiramisu maken wij zelf volgens een eigen familierecept! In onze moderne ijskaart staan meer dan 60 heerlijke ijscoupes, koffie en gebak. Goed op elkaar afgestemde smaken voor een unieke smaakervaring. Kom gerust een keer langs en proef het zelf. Of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

De creatieve ijssalon

Onze ijssalon hecht grote waarde aan creativiteit. Vandaar dat u bij ons terecht kunt voor een heerlijke hoorn of beker met ijs. Maar onze creativiteit ziet u vooral terug in onze prachtige ijscoupes met vers fruit, noten of een andere afwerking uit onze ijskaart. De echte ijsliefhebber is bij ons aan het juiste adres. In onze gezellige ijssalon bent u altijd welkom. Pak een tafeltje, bestel een ijsje en geniet van een Italiaans moment op een loungebank op ons terras. Wilt u toch liever thuis genieten van ons ijs? Dan kunnen we bijna alles ook voor u inpakken om mee te nemen: van hoorn tot beker en van meeneem-coupe tot een grotere thermoverpakking van 0.75 liter (met die laatste verpakking kunt u ook wat langer onderweg zijn). Wij zien het als een uitdaging om bijzondere ijssmaken, ijscoupes, koffiespecials, chocoladespecials en ijscocktails te maken die net een beetje anders zijn. Kom het proberen bij onze ijssalon in Doetinchem.